Stænkplader glas efter mål

Stænkplader glas – mange farver og flot finish

I dag er stænkplader glas meget benyttet i køkkenet, som beskyttelse bag komfuret, gaskomfuret eller vasken. Men også som vægflader over køkkenbordet.

Mange ønsker en anden form for beskyttelse mod stænk fra fedt og snavs, end fliser og stålplader. Her er en stænkplade i glas (også kaldt vægpanel) yderst velegnet, da den forener det praktiske med det æstetiske.

Fordele ved en stænkplade eller vægpanel i glas

Der er flere fordele ved at vælge en stænkplade i glas. Udover den beskytter væggen bag komfuret eller ved vasken, er der ligeledes følgende fordele:

  • Hygiejnisk og let at vedligeholde
  • Nemmere at rengøre end rustfrit stål
  • Tåler høje temperaturer
  • Smukt, stilrent og dekorativt
  • Beholder en smuk overflade

Stænkplader efter mål i farvet glas

Glaseriet udarbejder unikke løsninger i stænkplader efter mål. Derved får du altid en flot og unik løsning, der passer præcist til dit køkken.

Hos os, kan du bestille stænkplader i alverdens farver, lige fra de mere almindelige farver som hvid, sort eller grå – til mange andre spændende og dekorative farver. Hvad med en smuk rød, gul eller limegrøn farve?

På den måde får du muligheden for at skabe det helt unikke køkken, hvilket jo i dag er det rum i huset, hvor vi tilbringer mest tid.

Har du ønsker og behov for glashylder og glasplader, som matcher din stænkplade, er det ligeledes noget vi er leveringsdygtige i.

Opmåling, levering og montering af stænkplader glas

Glaseriet opmåler, leverer og monterer stænkplader og vægpaneler i glas i høj kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vi har mere end 20 års erfaring og ekspertise indenfor stænkplader – samt tilfredse kunder. Så lad os hjælpe dig med en smuk og unik løsning til køkkenet.

Ønsker du selv at stå for opmåling og montering, kan du sagtens bestille din stænkplade i glas hos os. Vi sørger for levering på den ønskede adresse.

Har du brug for inspiration og rådgivning, står vi ligeledes klar med forskellige spændende og mulige løsninger.

Pris på stænkplade glas efter mål

Prisen på en stænkplade efter mål i glas er individuel. Da vi kun udarbejder stænkplader efter individuelle mål, har derfor vi ingen faste vejledende priser. Dog vi er altid klar med et uforpligtende tilbud til en fordelagtig pris.

Kontakt os i dag på telefon 70 605 603 eller udfyld vores kontaktformular med beskrivelse af din opgave.

Glaseriet – Glas med garanti

Som en ekstra tryghed og sikkerhed for vores kunder, er vi medlem af Glarmesterlaugets garantiordning.

Dette betyder for din som kunde: Tryghed, sikkerhed og kvalitet – hver eneste gang!

Glaseriet udfører altid højeste kvalitetsarbejde – kun udført af professionelle og faguddannede glarmestre.

Du kan læse mere om glas med garanti her.

Glaseriet leverer og monterer stænkplader i glas efter mål på hele Sjælland

Lige meget hvor på Sjælland du bor, leverer og monterer vi stænkplader i glas efter mål.
Vi holder selv til i Tåstrup, men kører på hele Sjælland. Så bor du i Stor København såsom Brøndby, Hvidovre, Glostrup, Greve, Albertslund, Vallensbæk, Ishøj, Hedehusene, Hundige eller måske et sted i Nordsjælland – står vi klar til at udføre din opgave.

Ring på telefon 70 605 603 eller udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud og pris på en stænkplade glas efter mål.

Som kunde hos Glaseriet er du altid sikret en flot og elegant glas løsning.

Vore målsætning er glasklar – vi kører ikke før opgaven er løst tilfredsstillende!

 

Stænkplader glas