Brusekabiner efter mål

Brusekabiner efter mål i høj kvalitet og smuk finish

Brusekabiner og brusenicher efter mål. En brusekabines primære funktion er at undgå, at få vandet ud i hele badeværelset, når du er i bad.
Men hvis nu din brusekabine samtidig kan bidrage til, at dit badeværelse får et mere eksklusivt helhedsindtryk, ville det jo være et ekstra plus.

Skal du renovere eller blot friske badeværelset op, så er en eksklusiv brusekabine i glas måske lige det, du er på udkig efter.

Glarmesterfirmaet Glaseriet i Tåstrup leverer og monterer brusekabiner, brusenicher og brusehjørner i glas efter mål – i højeste kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Vi har stor ekspertise og over 20 års erfaring med brusekabiner i glas og mange tilfredse kunder.

Brusekabiner – forskellige glastyper og farver

Om du ønsker en brusekabine med frostet glas, klart glas eller farvet glas, er helt op til dig. Vi kan levere brusekabiner efter mål i alle typer glas og farver. Ønsker du noget helt unikt, kan vi også levere glas brusekabiner med sandblæste motiver efter eget valg.

Du kan ligeledes vælge mellem mange forskellige elegante hængsler samt beslag, lige fra blanke til matte.

Det er vigtigt for os, at du får truffet rette valg til din brusekabine. Derfor er vi altid klar til at komme med gode ideer samt rådgive og vejlede, så du får en løsning, der passer helt præcist til dine ønsker og behov.

Opmåling af brusekabiner og brusenicher

Da vi kun leverer brusekabiner, brusenicher og glasdøre til brusekabiner efter mål, kører vi derfor selv ud og måler op hos den enkelte kunde. Derved sikre vi os, at alt passer som det skal. På denne måde udgår du også at få målt forkert, og lader os tage ansvaret for opmåling, levering og montering.

Alle brusekabiner, brusenicher, brusehjørner samt glasdøre hertil er godkendte, CE mærket og udarbejdet i hærdet glas.

Priser på brusekabiner efter mål

Da vi kun udarbejder brusekabiner efter individuelle mål og specialmål, har vi derfor ingen faste vejledende priser. Vi leverer dog altid 100% tilpassede glasløsninger til konkurrencedygtige og fordelagtige priser.

Så ønsker du et uforpligtende tilbud på en brusekabine i glas, er du velkommen til at kontakte os.

Glas med garanti hver gang

Som kunde hos Glaseriet i Tåstrup, er du altid garanteret højt kvalitetsarbejde, udført af en professionel og faguddannet glarmester.

Og som en ekstra tryghed og sikkerhed for dig, er vi ligeledes medlem af Glarmesterlaugets garantiordning. Dette betyder for dig som kunde: Tryghed, sikkerhed og kvalitet – hver gang!

Få mere info mere om vores garanti.

Leverer og monterer brusekabiner efter mål på hele Sjælland

Glarmesterfirmaet Glaseriet leverer samt monterer brusekabiner, brusenicher, brusehjørner og glasdøre efter mål på hele Sjælland.

Vi holder til i Tåstrup / Høje Taastrup, men har kunder i hele Stor København såsom: Greve, Ishøj, Vallensbæk, Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre. Hedehusene, Hundige m.v.

Du kan kontakt os på telefon 42 73 00 12 eller ved at udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker uforpligtende tilbud på en brusbrusekabine til dit badeværelse. 

Fordelagtige og konkurrencedygtige priser – høj kvalitet og faglighed.

Glaseriet’s målsætning er glasklar – vi kører ikke før opgaven er løst tilfredsstillende!

 

Brusekabiner efter mål