Garanti

Glas med garanti

Garanti – Glaseriet er glarmesterfirmaet med over 20 års erfaring inden for alle typer glasløsninger og tilfredse kunder. Dette har kunne lade sig gøre, da vi altid har vægtet højt serviceniveau samt kvalitetsarbejde.

Som kunde hos Glaseriet – din glarmester i Taastrup, er du altid sikret professionelt og bedste glarmesterarbejde i højeste kvalitet. Vi benytter derudover altid de bedste produkter og i samråd med dig som kunde, finder vi rette løsning til netop din opgave.

Den bedste sikkerhed for håndværksmæssigt korrekt udført glarmesterarbejde, får du ligeledes ved at benytte dig af en glarmester, som er medlem af Glarmesterlauget i Danmark – ligesom Glaseriet naturligvis er.

 

Og hvorfor så lige det?

Glarmesterlauget har oprettet en garanti- og klageordning ”GLAS MED GARANTI”, som omfatter alle medlemmer og deres kunder. Ordningen sikrer dig, hvis du oplever fejl eller mangler ved udført arbejde.

Du kan læse mere om Glarmesterlaugets Garantiordning, og hvilke punkter garantien dækker

Garanti

 

 

 

 

 

 

 

Tryghed, sikkerhed og kvalitet – hver gang!

 

 

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med vores arbejde, så kontakt os endelig. Vi vil gøre alt for at sikre, at du bliver tilfreds med din opgave. Hvis det ikke er nok, har du altid mulighed for at klage til Glarmesterlaugets Garantiordning, Gothersgade 160, 2.th, 1123 København K.

Endelig kan du mod betaling, klage til Konkurrence- og forbrugerstyrelsen på Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby.